Området / Fritid

Vad gör man mer än att bo?

Man njuter av livet. Så här nära hamn och hav är det många som älskar att simma, segla och fiska. Ett par sköna skor och du har dessutom avkopplande promenader att se fram emot.

Året om kan du bada och kanske passa på att basta när du går på Ribersborgs Kallbadhus eller om du väljer Sibbarps saltsjöbad? 

Tre småbåtshamnar på nära håll ger vind i seglen och alldeles nära har du sjöscouterna som alltid är redo och gärna vill lära ut lite mer vett och etikett till havs. Vill du få upp pulsen finns Friskis & Svettis på Ön med aktiviteter och program som passar både för dig som gillar att röra på dig i grupp och dig som gärna tränar i egen takt. 

Är du golfare uppskattar du säkert möjligheten att Hylliekrokens Golfcenter ligger så nära. En av många fördelar med att bo så här söderut är att här är 9-hålsbanan öppet året om. – något som säkert gör många avundsjuka norröver. 

Ja, sedan var det ju det där med mat. Även om du har världens vackraste kök kanske du vill låta nån annan laga maten. Du har mycket att välja mellan – fisk och skaldjur, italiensk. Listan över restauranger är lång  med Dragörkajen, Limhamns Fiskrökeri, Skeppsarvet, pizzarestaurangen Mastio som en liten aptitretare. Ja, nu är det väl dags för en ny promenad på maten. Hela Limhamnsfältet väntar.  

Maria Dahl
Reg. fastighetsmäklare
Mobil: 0708-17 58 96
nybyggt@vaningen.se