Området / Service

Lätt att leva

Några steg bort från Kajkantens kvarter ligger vattenlinjen med bryggor och promenadstråk, en lummig park och Multihuset med all den service man önskar. Här finns bostäder, kontor, Coop, apoteket Apcoa, vårdcentral, skola, förskola, kafé och parkering. Bekvämt så det förslår.

Limhamn är ju som en liten mysig stad i den stora staden med allt – till och med eget folkets hus. Mataffärer, blomsteraffärer, kläder, smycken, leksaker, frisörer och skönhetssalonger, systembolag, skräddare, skomakare, banker, gym, fler apotek, ett stort utbud av kaféer och restauranger, ja allt du kan tänkas behöva. Hälsan är alltid i centrum. Vårdcentralen på järnvägsgatan har öppet måndag-fredag med både drop in och tidsbeställning. På biblioteket kan du utöver att låna böcker, även låna talböcker, skriva ut, kopiera och skanna. Skulle din egen dator haverera finns det även dator och Wi-Fi på plats.

Livet ska vara enkelt och gärna bussigt. Vill du låta bilen stå går buss, linje 7, från Ön till Malmö Central och vidare hela vägen till Svågertorp. Du kan också hoppa på linje 4 som kör sträckningen Bunkeflostrand, Limhamn, Segevång och Bernstorp. Och med linje 33 kommer du från Ön till Hyllie och vidare ut i världen. Självklart är det här, precis som i övriga Malmö, cykelvänligt och den vackra sträckan längs med havet in till city ger skön motion med härliga intryck på vägen.

Maria Dahl
Reg. fastighetsmäklare
Mobil: 0708-17 58 96
nybyggt@vaningen.se