INFLYTTNINGEN
NÄRMAR SIG.

KÖP NU SÅ KAN DU FLYTTA IN tidig höst 2020!

Visning
I VÅRT Showroom
SÖNDAG kl. 11-12
på Limhamns
Stationsväg
Kajkanten

Brf Styrbord

Försäljning pågår
Brf Styrbord, första etappen av tre i projektet Kajkanten Limhamns Sjöstad – havsnära kvarter på en av Malmös mest spännande adresser. Stilren dansk arkitektur kombinerad med högsta svenska standard ger extra kvaliteter i vardagen och gör det lätt att förstå innebörden av att hygge sej.
Visning: Söndag kl 11-12
i Kajkantens Showroom
på Limhamns Stationsväg.
Passar inte söndagar dig så kontakta mäklaren för en privat visning.
Antal bostäder:
60 lägenheter och 7 gatuhus

Upplåtelseform:
Bostadsrätter

Boarea:
Ca 53-140 m² 

Antal rum:
2-6 rok

Försäljning pågår
Projektet är byggstartat
Inflyttning: Prel september 2020

Brf Styrbord – idyllen i nya sjöstaden

Flytta till ett av Malmös mest eftertraktade lägen och få det bästa av Danmark på köpet. På detta guldläge vid ett glittrande Öresund väntar välplanerade bostäder och en mysig atmosfär där det är lätt att hygge sej.

Med danska arkitekter och ett danskt formspråk får du en alldeles speciell elegans och kvalitet på i kvarteret som rymmer både lägenheter och gatuhus. Här finns en gemensam takterrass med utsikt över sundet och du delar även föreningslokal med övernattningsmöjlighet, bilpool och cykelpool med dina grannar.

”Vi lyfter vardagen”

Hållbart byggande och filosofin att göra någonting speciellt av det vardagliga är viktigt för arkitekterna på JJW Arkitekter i Köpenhamn som ritar Brf Styrbord. Kontoret har gjort sig känt för en rad prestigefyllda projekt. Här finns det lilla extra som kommer att göra skillnad för dig som flyttar in. Stor vikt ligger på design, hållbarhet och väl valda material;

– Vi använder naturliga material som är solida och som åldras vackert, till exempel skiffer och tegel – material som ger en trygghet, berättar Lars Andersen.

– Materialen ska vara robusta, hållbara och kräva ett minimum av underhåll. Samtidigt ska de vara estetiska; varma och organiska som man vill röra vid och som man vill vila blicken på i många år.

Hos JJW finns hela tiden en strävan att förenkla och förena praktisk och estetisk arkitektur.
Kort sagt skapa hållbara byggnader som tål såväl tidens som ögats slitage.

Välj din nyans av norden

Du kommer att känna kvaliteten inifrån och ut och utifrån och in. Ta köket, med de smakfullt helintegrerade vitvarorna, som blir mer av en möbel man gärna visar upp. En annan ljus detalj som gör stor skillnad är att alla innerdörrar har överljus, det vill säga ovanför varje innerdörr finns glaspartier som leder ljuset in i lägenheten.Fler detaljer är fönstren som har extra stora glas och smäckra bågar.

Hemmet blir trivsamt skandinaviskt – enkelt, funktionellt och utan onödiga krusiduller.Funktion och estetik går hand i hand. Den smakfulla arkitekturen följs upp av våra två designlinjer Cool Grey och Light White. De har många likheter, men några tydliga skillnader märker du på bland annat golven i lägenheten som är genomgående i vitpigmenterad ask eller ek beroende på vad du väljer. Även i badrummet märker du skillnad i färgställning och hur det kaklas. Fler detaljer om de båda designlinjerna ser du i broschyren som kan laddas ner under rubriken Tillval.

Teckna i Brf Styrbord och få

Marknadens kanske bästa
försäkring på köpet

ELF Development och projektet Kajkanten står för högklassig kvalitet och design och då ska även ett högklassigt skydd ingå. Det gör det genom ELFs-TRYGHETSPAKKE som i korthet kan beskrivas som en extra försäkring som skyddar dig och din ekonomi.

Så ta en titt nedan på innehållet i ett av marknadens mest generösa erbjudande. Det täcker en rad eventualiteter för dig som köper bostad i Brf Styrbord. Du behöver alltså inte köpa till eller komplettera. Till exempel ingår flexibel inflyttning, avbokningsskydd och skydd mot dubbel boendekostnad.

Utöver ELFs trygghetsförsäkring finns i Brf Styrbord såklart alla sedvanliga garantier och försäkringar att bostäderna håller vad de lovar. Dessa finns beskrivna i detalj i säljbroschyren.

1.

Flexibel inflyttning

Om du inte har möjlighet att flytta in det meddelade datumet kan du skjuta upp din inflyttning upp till 4 månader utan extra kostnad..

2.

Avbokningsskydd

Om du eller någon i familjen skulle drabbas av dödsfall eller kritisk sjukdom som innebär att du inte kan fullfölja köpet. Skyddet omfattar de verifierade extrakostnader som du annars skulle bli ersättningsskyldig för när du häver avtalet.

3.

Skydd mot dubbel boendekostnad

Skyddet ersätter dig för dubbla boendekostnader, om du vid tillträdet till den nya bostaden inte har sålt din tidigare bostad. Skyddet omfattar de kostnader du har för den nya bostaden under maximalt 12 månader.

Kontakta mäklare för fullständiga villkor.

Tillval

Kvaliteten i Kajkanten är genomgående den högsta och matchar den smakfulla arkitekturen. Att gå igenom tillvalsmöjligheterna blir därför en extra spännande fas som ger dig möjligheter att skapa ett hem som passar dig och din stil perfekt. Och bäst av allt – de flesta tillvalen ingår – det som du normalt skulle behöva betala extra för, ingår här!

Här kan du ladda ner tillvalsbroschyren

Planlösningar

Kvarteret Brf Styrbord
Sandra Bower
Reg. fastighetsmäklare
Mobil: 0708-66 86 43
sandra.bower@vaningen.se
Maria Dahl
Reg. fastighetsmäklare
Mobil: 0708-17 58 96
maria.dahl@vaningen.se